Predstavenie kolekcie FENTYxPUMA v Prahe


V stredu večer si prišli na svoje všetci milovníci módy, no predovšetkým fanúšikovia barbadoskej speváčky Rihanny. Mohol za to jeden z najznámejších česko-slovenských streetwearových obchodov Footshop. V priestoroch svojej pražskej predajne oficiálne uviedli na český a slovenský trh novú kolekciu FENTYxPUMA.
Spolupráca s Pumou bola pre Rihannu prvá skúsenosť s vyslovene športovou značkou. Najprv sme sa dočkali len série releasov modelu topánok creepers, ktoré sa zakaždým vypredali v priebehu niekoľkých minút a zohnať ich bolo takmer nemožné. Pred pár týždnami však Puma uviedla na trh už štvrtú kolekciu oblečenia, topánok a doplnkov, ktorú Rihanna navrhla.

V pražskom footshope si na svoje prišiel skutočne každý a bola to poriadna párty! Okrem toho, že ste si na Motocross x Surf party mohli naživo pozrieť a zakúpiť kúsky z kolekcie FENTYxPUMA, tak tu nechýbal DJ, štýlový fotokútik ani chill-out zóna a množstvo občerstvenia, ako na pravej letnej párty! 


Tí odvážnejší sa dokonca mohli zadarmo nechať potetovať. Háčik však bol v tom, že ste si museli vybrať tetovanie z dostupných návrhov, ktoré sa rozchytali rýchlejšie, ako teplé rožky. Event oficiálne začínal o 18:30, no už krátko po 18. hodine čelili tatérky @Rosee.ink a @TynaNezbeda návalu záujemcov. 

Dôkazom toho, že o túto kolekciu je aj na Slovensku obrovský záujem bolo určite to, že väčšina prítomných ľudí mala na sebe oblečené niečo zo starších kúskov od Rihanny z kolekcie FENTYxPUMA

Nechali ste si release kolekcie újsť? Nevadí, mám tu pre vás pár fotiek! :) 















Foto by Dušan Marko




Vegetarianboy

No comments:

Post a Comment

Instagram