Pekným obrazom nič nepokazíte


Tiež máte slabosť pre tie pekné veci, ktoré vlastne vôbec nepotrebujete, no keď si ich kúpite, spravia vám radosť? Narážam na bytové doplnky. Či to je trendy kreslo, štýlová váza alebo dominanta v podobe obrazu, všetky tieto veci dokážu z obyčajného bytu spraviť niečo jedinečné.

Keď ma na spoluprácu oslovilo Desenio, vôbec som dlho nemusel váhať nad tým, či túto príležitosť využijem alebo nie. Najprv som nevedel o čo presne ide, no keď som si bližšie prezrel ich ponuku, uvedomil som si, že ide o značku, ktorú už dlhšie registrujem, len som nepoznal jej meno.




Ich ponuka je fakt obrovská! Bez preháňania priznávam, že sa som s výberom strávil asi 7 hodín a stále som nachádzal niečo ďalšie, čo sa mi páčilo. Ak chcete ušetriť čas, tak vás možno poteší predvolený výber kolekcií obrazov, kde si tú svoju zostavu obrazov viete vybrať podľa toho, či si chcete skrášliť napríklad vašu kuchyňu alebo obývačku. Ale verte tomu, i tak to bude príjemná zábavka aspoň na pár hodín :)

Ak ma sledujete na Instagrame, tak ste si už zrejme všimli, že väčšina môjho bytu je zariadená v bielej alebo čiernej farbe. V podobných tónoch som teda ostal aj pri výbere obrazov. Pôvodne som si myslel, že si vyberiem nejakú už hotovú zostavu, napokon som si však vytvoril vlastnú.


Okrem toho, že si cez Desenio viete vybrať z tisícok obrazov, tak si priamo viete objednať aj rámy, lišty na obrazy či pasparty. Ja som skombinoval kovové a drevené rámy v zlatej, čiernej a striebornej farbe.

Ja osobne sa najviac teším z printu s potlačou mapy Bratislavy. Milujem Londýn a pôvodne som mal v košíku práve jeho mapu. Potom som si však povedal, prečo si nepripomenúť práve to mesto, v ktorom žijem. A tak prišla voľba na naše hlavné mesto. Ďalšou výhodou je to, že nemusíte vytiahnúť nohy z domu, objednávku vám totiž donesie za pár dní kuriér priamo pred dvere.


A ak nebudete vedieť, kde si to skrášliť, prípadne žijete v podobne malom byte ako aj ja, tak môžete využiť aj zákutia kúpelne! :D Verte tomu, že aj tam viem pár obrazov spraviť zázraky. Prvá vec ktorá bola v mojej objednávke istá bol tento veľký obraz s potlačou palmy v rozmeroch 70x100 cm, ktorý som chcel pôvodne umiestniť úplne inde, no môj odhad o tom, aké to bude veľké sklamal na plnej čiare (naozaj som si to dopredu nemeral :D)



A keďže sám dobre viem, že najlepšie sa nakupuje vtedy, keď vás motivuje nejaká zľava, nedá mi to neupozorniť vás na super akciu, ktorá je na eshope Desenio od dnes (31.3) do pondelku 3.2. Na všetky plagáty a rámy majú zľavu -25%. Navyše môžete použiť ešte aj môj zľavový kód VEGETARIANBOY10 na zľavu ďalších 10%. Spolu tak získate zľavu až 35% čo už je fakt good deal!

*Extra zľava ďalších 10% platí na všetko okrem rámov a personalizovaných printov.


Vegetarianboy

2 comments:

  1. Super obrazy, krásne zladené! :)

    ReplyDelete
  2. A ten fotograf čo toto fotil je zrejme nejaká sexi farebná diva!!!!

    ReplyDelete

Instagram